De Klussenier Hinko Brackenie

De Klussenier Hinko Brackenie
De Klussenier Hinko Brackenie

Binnenwerk 23
7942 NH Meppel

Dien uw aanvraag in »

0522 22 03 34
06 1589 7283
hinkobrackenie@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 70666628

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Hinko Brackenie en ik woon samen met mijn gezin in Meppel. In deze mooie omgeving ben ik actief met mijn klusbedrijf. Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman voor de verbouwing van uw badkamer, keuken of andere klussen? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik werk altijd al in de bouwbranche. De 12 jaar voordat ik startte als Klussenier werkte ik bij een groot bouwbedrijf als allround timmerman en voorman. Ik wilde graag doorgroeien en had hier ook de kennis voor. Het bedrijf kon mij geen functie op hoger niveau bieden vandaar dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart.

Door mijn ruime ervaring met renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, kunt u voor alle werkzaamheden in en rond het huis bij mij terecht. Denk hierbij aan al het timmerwerk, het plaatsen van keukens, badkamers, installatiewerk of elektrawerk.  

Als Klussenier mag u van mij kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden in uw situatie en verzorg desgewenst de inkoop van het materiaal. Blijkt dat uw wensen bouwtechnisch niet uitvoerbaar zijn, dan ga ik op zoek naar alternatieven. U kunt mij ook inschakelen voor grotere projecten. Indien nodig kan ik een beroep doen op collega Klusseniers. Uiteraard blijf ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijke voor de werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik bereken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Meppel op www.klussenierhinkobrackenie.nl.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Meppel voor:

  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Veranda plaatsen
  • Zolder verbouwen
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Reparatiewerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Prettig overleg. Steeds even kortsluiten of het naar mn zin is.A uit Meppel
Vakkundig, slim uitgevoerde klus met goede materialen. Netjes opgeleverd.Sanne uit Meppel
Prima contact, maar besloten een jaar te wachten met klussen.Simone uit Meppel
Prima service! VakwerkMariska uit Meppel
niets mis meeHerman uit Meppel
Hinko was heel goed! De klus was niet makkelijk en hij heeft het opgelost! Hij blijft niet jaren aan het denken en werkt goed per stappen tot dat hij de klus klaar heeft. Hij is heel klantvriendelijk en geef opties over de verschillende mogelijkheden van de klus! Ik zal hem weer bellen als het nodig is! Super gedaan Hinko!Hugo uit Meppel
Zeer prettig, erg meedenkend. Denken in oplossingen en verbetervoorstellen is erg gewaardeerd door ons. Neemt de tijd om zaken netjes af te ronden.Jeroen uit Meppel
vriendelijk, duidelijk, vakman!Ellen uit Meppel
Meedenkend, positiefL.s. uit Meppel
We hebben prima afspraken gemaakt met elkaar en zijn tevreden over de diensten van HincoRoel uit Meppel
Uitstekend !!Willem uit Meppel
Prima klusser, duidelijk, komt afspraken na, werkt netjes en is hulpvaardig uit Meppel
Top, snel goedR uit Meppel
Was prima. Offerte schriftelijk gekregen en is meteen mondeling toegelicht. Een andere klusser kon eerder beginnen, vandaar dat de klus naar een anders is gegaan. Verder prima contact gehad.Marije uit Meppel
Goede ervaring,zou hem zo weer vragenSandra uit Staphorst

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...