De Klussenier Hinko Brackenie

De Klussenier Hinko Brackenie
De Klussenier Hinko Brackenie

Binnenwerk 23
7942 NH Meppel

Dien uw aanvraag in »

0522 22 03 34
06 1589 7283
hinkobrackenie@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 70666628

Mijn werk

Even voorstellen

 

Mijn naam is Hinko Brackenie en ik woon samen met mijn gezin in Meppel. In deze mooie omgeving ben ik actief met mijn klusbedrijf. Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman voor de verbouwing van uw badkamer, keuken of andere klussen? Neem dan gerust contact op.

Ik werk altijd al in de bouwbranche. De 12 jaar voordat ik startte als Klussenier werkte ik bij een groot bouwbedrijf als allround timmerman en voorman. Ik wilde graag doorgroeien en had hier ook de kennis voor. Het bedrijf kon mij geen functie op hoger niveau bieden vandaar dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart.

Door mijn ruime ervaring met renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, kunt u voor alle werkzaamheden in en rond het huis bij mij terecht. Denk hierbij aan al het timmerwerk, het plaatsen van keukens, badkamers, installatiewerk of elektrawerk.  

Als Klussenier mag u van mij kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden in uw situatie en verzorg desgewenst de inkoop van het materiaal. Blijkt dat uw wensen bouwtechnisch niet uitvoerbaar zijn, dan ga ik op zoek naar alternatieven. U kunt mij ook inschakelen voor grotere projecten. Indien nodig kan ik een beroep doen op collega Klusseniers. Uiteraard blijf ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijke voor de werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik bereken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Meppel op www.klussenierhinkobrackenie.nl.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Meppel voor:

  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Veranda plaatsen
  • Zolder verbouwen
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Reparatiewerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Goed. Hinko is twee weken met vakantie geweest, de afspraak was dat hij voor een kennismakingsgesprek direct na zijn vakantie zou komen, is gebeurd. We hadden echter inmiddels toch hulp gekregen van een bekende klusser. De bedoeling was dat Hinko dan nog wel de centrale verwarming zou kunnen aanleggen incl. verwarmingsketel, echter dit is niet zijn kennisgebied, vandaar dat we geen verdere afspraken gemaakt hebben. In de toekomst zou ik hem voor een evt klus wel benaderen, ik heb wel vertrouwen in zijn kunde.Maria uit orvelte
Opdracht verliep in opdracht gemeente WMO wat te lang ging duren, maar toen ik klussenier Hinko had, kwam gemeente met bouwbedrijfMirjam uit Meppel
de klus is goed uitgevoerd en gedaan zoals vooraf afgesproken.Auke uit Meppel
Correct, prima firma.Joost uit Nijeveen
Zeer prettig, erg meedenkend. Denken in oplossingen en verbetervoorstellen is erg gewaardeerd door ons. Neemt de tijd om zaken netjes af te ronden.Jeroen uit Meppel
Vakman. Goed geregeld van A tot Z. Vriendelijk en betrouwbaar.H.s uit Steenwijk
Prima contact, maar besloten een jaar te wachten met klussen.Simone uit Meppel
Goede ervaring,zou hem zo weer vragenSandra uit Staphorst

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...